HALUATKO TILATA MITTAVAATTEESI ETÄNÄ?

Haluatko tilata mittavaatteesi etänä? Voit tehdä etätilauksen ottamalla itsestäsi mitat antamiemme ohjeiden mukaan ja täyttämällä mallinvalintalomakkeen, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse antamiesi esitietojen pohjalta. 

Tutustuthan ensin mallistoihimme ja kangasvalikoimaamme, jotta voimme räätälöidä valintavaihtoehdot juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Jos olet jo aikaisemmin tilannut meiltä vaatteita ja mittatietosi ovat jo meillä, riittää tilauksen tekemiseen mallin ja kankaan valitseminen.

Halutessasi tehdä etätilauksen, ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Teen myös tilaus- ja sovituskäyntejä kotiin tai työpaikalle. Käynnin hinta määräytyy etäisyyden mukaan 1 €/ km. Esimerkiksi Hämeenlinnaan minut saa 147 eurolla, Helsinkiin 167 eurolla, Tampereelle 164 eurolla. Voitte myös sopia yhteisen mittavaatetapaamisen työkavereiden tai ystävien kesken, jolloin kaikkien vaatehankinnat hoituvat kätevästi samalla kertaa. 

Noin kahden kuukauden välein tekemieni mittavaatekäyntien yhteydessä Helsinkiin asiakatapaamiset ovat veloituksettomia.  Otathan yhteyttä, jos haluat sopia tapaamisen.

 

Vastaan mielelläni kaikkiin mittavaatteen tilaukseen liittyviin kysymyksiisi.

Marjukka

Yrittäjä, vaatesuunnittelija, asiakaspalvelija

Ota yhteyttä!