HYVÄN MIELEN LUKSUSDONITSEJA

 
Valmistamme kotimaisena käsityönä hiusdonitseja, joiden tuotto ohjataan hyvään tarkoitukseen. Nyt sinulla on mahdollisuus saada yksilöllinen, eettisesti ja ekologisesti valmistettu laatudonitsi ja samalla olla tukemassa tärkeää lapsilähtöistä opetustoimintaa.
 

Hiusdonitsien myynnistä saatu tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Turun Feeniks-koulun toiminnan tukemiseen.

 
Jokainen hiusdonitsi on uniikki, sillä donitsit on ommeltu yksittäiskappaleina valmistettujen vaatteiden ylijäämäpaloista. Kuten valmistamiemme vaatteiden, myös hiusdonitsien materiaalit ovat erittäin korkealaatuisia silkki- villa- ja pellavakankaita sekä hienoja couture-kankaita arvostetuilta kangasvalmistajilta Englannista ja Italiasta. 
 
Hiusdonitsien hinnat:
isot 7 €/kpl
pienet 10 €/pari
postituskulu 2 €
 
Tule valitsemaan oma hiusdonitsisi myymälästämme tai tee tilauksesi ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta, jolloin postitamme hiusdonitsit antamaasi osoitteeseen. Tehdessäsi tilauksesi sähköpostitse, kerrothan viestisi yhteydessä kuvaa klikkaamalla löytyvän väri/kuosi -tiedon sekä sen, tilaatko isoja vai pieniä donitseja. Lähetämme sinulle tekemästäsi tilauksesta laskun sähköpostitse.
 
Galleriasta löydät tämän hetkisen valikoimamme sekä arkikäyttöön sopivia että juhlavia hiusdonitseja.
 
Miksi haluamme tukea Turun Feeniks-koulua?  > Lue tarinamme. >