Carnet Milano
Italialaista villaa ja pellavaa
Holland & Sherry Ladieswear Collection
ylellinen kokoelma englantilaisia silkkejä, villakreppejä, tweedejä ja denim-kankaita
Carnet Bourette
herkullisen rouhevia italialaisia bourette-silkkikankaita
Carnet Light Crepe
pehmeitä ja miellyttävän joustavia italialaisia villakreppikankaita
Holland & Sherry Stretch
mukavan joustavia englantilaisia villakankaita klassisissa värisävyissä ja kuoseissa
Carnet La Flanella
ihanan pehmeitä italialaisia villaflanellikankaita
Carnet Style, Couture & Ungaro Premiére
sesongeittain uudistuvat kokoelmat italialaisia juhlavaate- ja couture-kankaita
Previous
Next

KANGASVALIKOIMA

 

Käytämme vaatteisiimme erittäin korkealaatuisia materiaaleja arvostetuilta kangasvalmistajilta: italialaiselta Carnetilta ja englantilaiselta Holland & Sherryltä.  Molempien kangasvalmistajien mallistot sisältävät eri vahvuisia ja erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia hienoja luonnonkuitukankaita sekä juhlavia sekoitekankaita. Saat valita valikoimastamme juuri itseäsi miellyttävän kankaan omaan mittavaatteeseesi. 

 

ITALIALAINEN CARNET

Carnet-kokoelman kankaat valmistetaan Pohjois-Italiassa Comossa.  Kangasmallistot sisältävät eri vahvuisia ja erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia hienoja villa- , kashmir-, silkki-, pellava- ja puuvillakankaita. Carnet myös julkaisee kaksi kertaa vuodessa erityisesti naisille suunnitellut kolme albumia – Carnet Couture, Carnet Style ja Emanuel Ungaro -, joihin on koottu runsas valikoima persoonallisempia ja erittäin ylellisiä juhlapukukankaita, mutta myös arkisempaan ja bisnespukeutumiseen sopivia materiaaleja. 

ENGLANTILAINEN HOLLAND & SHERRY

Holland & Sherryn kankaat valmistetaan Englannissa. Kokoelma pitää sisällään laajan valikoiman niin bisnes-, juhla- kuin casualimpaan pukeutumiseenkin soveltuvia luonnonkuitukankaita aina lämpimistä takkikankaista ja pehmeistä flanelleista kevyen kesäisiin villa- pellava- ja silkkikankaisiin. Erityisesti naisten pukeutumiseen suunniteltu Holland & Sherryn Ladieswear Collection sisältää upeita silkki-, villakreppi- ja tweed-kankaita. Masquerade-mallistosta löydät häikäisevät juhlapukukankaat kaikkein arvokkaimpiin iltapukutilaisuuksiin.

 

 

Kangasalbumit ovat kokonaisuudessaan nähtävänä myymälässämme ja tilauksenteon yhteydessä voit valita niistä juuri itseäsi miellyttävän kankaan omaan mittavaatteeseesi.

Kuvia ja esittelyitä kangasvalikoimastamme löytyy myös Facebook-sivuiltamme kuva-albumeista: Kangasvalikoima Carnet ja Kangasvalikoima Holland & Sherry