LASTEN VAATTEET

 

Nyt meiltä saa myös lasten mittavaatteita.

Sillä mielestämme myös lapset –  ja erityisesti juuri lapset – ansaitsevat vain parasta.

Vaatteet tehdään mittatilauksena.
Mittoja tosin ei tarvitse ottaa montaa. Housuihin riittää vyötärön ympäryksen mitta ja lahkeen pituus, kesälätsään päänympäryksen mitta.

Tilauksen voi tehdä hyvin etänäkin, sillä lasten vaatteita ei ole tarvetta sovittaa. Lapset ovat toki erittäin tervetulleita myös paikanpäälle myymäläämme palveltavaksi.  Oman vaatteen mallin ja materiaalin valitseminen on elämys yhtä lailla lapselle kuin aikuisellekin. Paikan päällä asioidessa myös mittojen otto hoituu ammattilaisen toimesta.

Lastenvaatteissamme on huomioitu käytettävyys ja mukavuus, unohtamatta kuitenkaan viimeisteltyä tyyliä. Mallit ja mitoitukset on suunniteltu siten, että vaatteet ovat pitkäikäisiä käytössä eivätkä jää kovin pian pieneksi.

Aloitamme lastenvaatemallistomme lanseerauksen kesäisistä pellavahousuista ja pellavalakista – taikka tuttavallisemmin kesälätsästä.

 

Mieleisensä värisävyn lapsi saa itse valita korkealaatuisista italialaisista Cacciappolen pellavakankaista.

Tällaiset ovat lasten pellavahousut:

Väljälahkeisissa laskoksellisissa, pehmeästä pellavasta tehdyissä housuissa on mukava olla ja liikkua.  Kuminauhavyötärön ansiosta housut on helppo pukea ja riisua. Taskut tarvitaan tietenkin kivien ja muiden aarteiden keräämistä varten. Lahkeensuun kuminauhan avulla lahje voidaan nostaa juuri halutulle korkeudelle, mistä ominaisuudesta on hyötyä muun muassa puroissa ja rannoilla kahlatessa. Saumat on ommeltu siten, että kutittavia reunahuolitteluita ei ole vaan vaate tuntuu sileältä molemmin puolin. Siistin nurjan puolen ansiosta ei myöskään haittaa, vaikka housut joskus kiireessä pukisi väärin päin. Lahkeen malli on sellainen, että housuja voi ensin käyttää pitkälahkeisena ja lapsen kasvaessa lyhyempilahkeisena. Väljään housuun mahtuu pitkään ja vyötärön ympärysmittaa voi tarpeen mukaan säätää kuminauhaa kiristämällä tai löyhentämällä.

Tällainen on lasten kesälätsä:

Rennon tyylikäs kesälätsä palvelee erinomaisesti metsäretkillä, leikkipuistossa, perhejuhlissa ja ihan missä vain.  Vuorittamaton pellavalätsä on kevyt ja hengittävä eikä siksi hiosta päätä helteelläkään. Lätsän reunat yltävät korvien päälle suojaten auringolta, tuulelta tai häiritseviltä ääniltä. Takana niskassa on kuminauha, jonka ansiosta lätsä pysyy hyvin päässä ja mukautuu mukavasti pään kasvamiseen. Lippa suojaa silmiä auringon häikäisyltä ja pieniltä sadekuuroilta. Lipan kovikkeena on käytetty pesunkestävää pahvia, joten lätsä kestää myös konepesun.

Kangas:

Cacciappole, vahva ja pehmeä 100 % italialainen pellava

Pesu:

40 ℃ hienopesu

Mitat:

HOUSUT:

vyötärön ympärys
lahkeen pituus

(Suosittelemme mitan ottamista vyötäröltä lattiaan, jolloin kasvun varaa jää mukavasti.)

KESÄLÄTSÄ:
Pään ympärys otsan ja niskan kautta

Hinnat:

pellavahousut 152 
kesälätsä 115 
pellavahousut + kesälätsä samasta kankaasta 227 


VARAA AIKA

tai

tilaa etänä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Hinnat koskevat lasten kokoja 50 cm – 130 cm.

(Vastaavat pellavahousut aikuisten koossa 316 €)