MITTAVAATTEEN TILAUSPROSESSI

Haluamme tehdä täydellisesti istuvan ja oman tyylisesi vaatteen tilaamisesta sinulle helppoa ja mukavaa. Siksi olemme suunnitelleet mallistomme siten, että sinun olisi mahdollisimman vaivatonta valita juuri itsellesi sopiva mallivariaatio. Runsas ja korkealaatuinen kangasvalikoimamme on kokonaisuudessaan nähtävillä ja tunnusteltavissa myymälässämme. Kankaanvalinta onkin omanlaatuisensa elämys mittavaatteen hankinnassa!

1. MALLIN JA YKSITYISKOHTIEN VALINTA

Vaatteen tilausprosessi alkaa yhdessä käytävällä keskustelulla siitä, millaista vaatetta tarvitset ja millainen malli juuri sinulle sopisi. Mallin valinta tapahtuu kuvaston ja myymälässä olevien mallikappaleiden avulla. Toki voit jo ennalta tutustua verkkosivuiltamme löytyvään kuvastoomme ja etsiä mieleisesi mallikokonaisuuden valmiiksi, jolloin tilausprosessikin nopeutuu.

2. KANKAAN VALINTA

Sopivan mallin löydyttyä on aika valita kangas. Materiaalivalikoimiimme kuuluu runsaasti korkealaatuisia villa-, silkki-, pellava-, puuvilla ja erilaisia sekoitekankaita. Materiaalikoostumus ja kankaan laskeutuvuus vaikuttaa suuresti vaatteen lopulliseen ulkomuotoon.

3. MITTOJEN OTTO

Mittaamme henkilökohtaiset mittasi, jotta vaatteen kaavat saadaan muokattua juuri sinulle sopivaksi. Säilytämme mittatietosi, jolloin seuraavan kerran asioidessasi kanssamme tilaaminen on vieläkin nopeampaa ja helpompaa. Mitanottoa varten kannattaa pukeutua sellaisiin alusvaatteisiin ja kenkiin, joita on tarkoitus käyttää lopullisen vaatteen kanssa.

4. YHTEYDENOTTO VAATTEEN OLLESSA VALMIS NOUDETTAVAKSI

Etenkin ensimmäistä vaatetta tilattaessa on syytä varautua vähintään yhteen sovituskäyntiin varmistaaksemme että vaate on istuva ja tekemäsi tilauksen mukainen. Otamme sinuun yhteyttä, kun vaatteesi on valmis sovitettavaksi tai noudettavaksi. Mittavaatteiden toimitusaika on noin kahdeksan viikkoa. (Tilanteesta riippuen voidaan vaatetilaus toteuttaa myös nopeammalla aikataululla, joten kannattaa olla yhteydessä kiireellisemmässäkin tarpeessa.)

UNIIKKISUUNNITTELU

Toteutamme myös vaatteiden uniikkisuunnittelua, joko valmiita mallejamme varioiden tai täysin uutta ja sinun näköistäsi luoden. Huomioithan, että uniikkivaatteiden suunnitteluun ja valmistukseen kuluu huomattavasti enemmän aikaa verrattuna mittavaatemallistomme vaatteiden toimitusaikoihin.  Uniikkivaatteen aikataulu- ja hinta-arvion teemme suunnittelupalaverin yhteydessä.

HALUATKO TEHDÄ MITTAVAATETILAUKSESI ETÄNÄ?

Jos asut muualla kuin Turussa tai jos muutoin olet estynyt asioimaan myymälässämme voit myös tehdä mittavaatetilauksesi etänä. 
Lue lisää etätilauksesta ja ota yhteyttä saadaksesi tarkemmat ohjeet etätilauksen tekemiseen.