Mekot
Juhlamekot
Housupuvut ja jakkupuvut
Iltapuvut ja juhlapuvut
Morsiusmekot
Takit ja viitat
Kauluspaidat ja puserot
Uniikkisuunnittelu
Previous
Next

NAISTEN MITTAVAATTEET

Mittavaatemallistoistamme löydät täydelliset asukokonaisuudet niin business-, juhla-, edustus- kuin huoliteltuun vapaa-ajan pukeutumiseenkin. 

Mittavaatevalikoimaamme kuuluvat mekot, iltapuvut ja juhlapuvut, housut, hameet, bleiserit, liivit, jakkupuvut, housupuvut, paidat ja takit. 

   • työ- ja edustuspukeutumiseen
   • akateemisiin juhliin
   • valmistujaisiin
   • perhejuhliin
   • häihin
   • muistotilaisuuksiin
   • huoliteltuun arkipukeutumiseen 

Kaikki vaatteet valmistetaan henkilökohtaisten mittojesi mukaan ja saat valita niihin mieleisesi malli- ja yksityiskohtavariaatiot sekä kankaan runsaasta materiaalivalikoimastamme. Hillitty, klassinen muotokieli, laadukas viimeistely ja ensiluokkaiset materiaalit luovat yhdessä räätälöidyn ilmeen. 

Mittavaatteen hankinta on kannattava ja pitkäikäinen sijoitus, sillä täydellisesti istuvassa ja oman tyylisessäsi vaatteessa viihdyt ja tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi tilaisuudesta ja vuodesta toiseen.

Pitkät iltapuvut, juhlapuvut ja hääpuvut toteutetaan mekkomallistomme pohjalta.

Katso kuvastoista mittavaatteidemme mallivariaatiot.

Mallistoissa näkyvien lisäksi valmistamme myös kauluspaitoja, puseroita, liivejä ja takkeja.

Toteutamme myös vaatteiden uniikkisuunnittelua, joko valmiita mallejamme varioiden tai täysin uutta ja sinun näköistäsi luoden.

Varauduthan siihen, että uniikkivaatteen suunnitteluun ja valmistukseen kuluu aikaa huomattavasti enemmän verrattuna mittavaatemallistomme vaatteiden toimitusaikoihin.  Uniikkivaatteen aikataulu- ja hinta-arvion teemme suunnittelupalaverin yhteydessä.