Yksilöllistä ja istuvaa pukeutumista helposti ja mukavasti

Olen Pohjois-Suomesta kotoisin oleva, mutta nyt Turkuun perheeni kanssa asettunut vaatesuunnittelija.  Vuonna 2018 perustamassani yrityksessä toteutuu pitkäaikainen unelmani luoda naisille mittapukupalvelu, jonka avulla voin tarjota yksilöllistä ja istuvaa pukeutumista helposti ja mukavasti – ilman etsimisen vaivaa.

Suunnittelijana minulle on ensiarvoisen tärkeää tuottaa vaatteita kestävien arvojen mukaisesti. Toivon, että valmistamamme vaatteet palvelevat käyttäjäänsä mahdollisimman pitkään. Siksi olen panostanut aikaa kestävään designiin ja valinnut materiaalivalikoimaamme kaikkein korkealaatuisimpia kankaita. Muotokieleltään klassinen, mutta erilaisille vartalotyypeille ja persoonallisuuksille varioitavissa oleva mallisto on syntynyt usean vuoden tuotekehittelyn tuloksena ja uusia mallistoja luodaan asiakastarpeiden pohjalta.

Suunnittelemme  ja kaavoitamme vaatteet omassa toimipisteessämme ja valmistuksen toteutamme yhteistyössä kotimaisten yhteistyöyritysten kanssa. Toiminnassamme yhdistyy nykyaikainen teknologia ja perinteinen räätälöinti, minkä ansiosta voimme tarjota sinulle laadukkaan ja yksilöllisen vaatteen kohtuullisella hinnalla ja toimitusajalla.

Nähdään Linnankadun myymälässä!

Marjukka

Muotoilija, vaatesuunnittelija, yrittäjä ja asiakaspalvelija

Asiakaskokemuksia

Heidi Tuominen

Mitä vaatteita olet tilannut Mittavaate Saarnistolta?

Lähinnä arkikäyttöön jakun ja mekkoja, mutta  myös yhden pitkän iltapuvun!
Talvikauteen villakankaasta ja kesäksi mm. pellavasta.

Miksi tilaat vaatteita Mittavaate Saarnistolta?

Haluan tukea turkulaista nuorta yrittäjää. Konsepti on toimiva. Kangasvalikoima on laaja, laadukas ja monipuolinen. Suosin luonnonkuituja ja tykkään mm. villasta, silkistä ja pellavasta. Kankaan valitseminen on innostavaa ja hauskaa. Saan mieluisia ja ennen kaikkea omankokoisia vaatteita!

Uskotko jatkossa tilaavasi vaatteita Mittavaate Saarnistolta?

Kyllä, ilman muuta!

Marja Koskela

Mitä vaatteita olet tilannut Mittavaate Saarnistolta?

Olen tilannut työkäyttöön sopivia vaatteita: jakkupuvun ja mekkoja. Lisäksi olen tilannut villakankaisen talvitakin, johon Marjukka laittoi pyynnöstäni kaksinkertaisen villavatiinin lämmittämään. Sillä takilla tämä vilukissa selviää viileämpänäkin talvipäivänä!

Miksi tilaat vaatteita Mittavaate Saarnistolta?

Mittavaate Saarnistolta saan juuri omaan makuuni ja tyyliini sopivia vaatteita. Marjukka jaksaa myös sovituksen yhteydessä hioa mittoja juuri kohdilleen. Työkäyttöön hankkimani vatteet ovat niin mukavia, että niissä jaksaa pidemmänkin työpäivän. Viimeksi mekon sovituksen yhteydessä taisin todeta Marjukalle, että siinä mekossa voisi vaikka asua! 

Haluan myös viedä vaatekaappiani kestävämpään suuntaan. Luotan siihen, että juuri minulle tehdyt, ajattomat ja laadukkaista kankaista valmistetut vaatteet kestävät vuosia. Marjukka on myös etsinyt minulle mekkoihin tarvittaessa konepesua kestäviä kankaita.

Plussaa on ehdottomasti myös se, että näin voin ostaa vaatteeni turkulaiselta naisyrittäjältä.

Uskotko jatkossa tilaavasi vaatteita Mittavaate Saarnistolta?

Kyllä! Syksylle on tiedossa ystäväni häät, joten odotan jo pääseväni valitsemaan juhlamekkoon sopivaa kangasta!